Vezměte si sluneční brýle, sbalte si ručník a připravte se na velkou plážovou oslavu u příležitosti 12. narozenin bezplatné hry World of Tanks z pohodlí vašeho domova. Až do konce srpna se vaše virtuální garáž stane místem, kde získáte celou řadu odměn.

Od 12. do 22. 8. oslaví World of Tanks své 12. výročí speciálními bojovými misemi, fajnovými odměnami a výročními mincemi, které navíc můžete vyměnit za cenné herní dobroty a jedinečné prvky pro přizpůsobení.

Každý tankista, který se přihlásí do hry v kterýkoli den narozeninové akce, tedy od 12. do 22. 8., získá zdarma 2D styl Only Twelve. Navíc, když se hráči v den konání akce přihlásí poprvé, získají jeden den prémiového účtu (celkem na hráče čeká sedm dní prémiového účtu).

Za každou denní bojovou misi získáte 5 výročních mincí, které lze ve speciální sekci herního obchodu vyměnit za dluhopisy, osobní rezervy, členy posádky, dny prémiového účtu, styly, zábavné možnosti přizpůsobení a další cenné věci. Velké mise přinesou kromě hlavních odměn vždy 20 mincí výročí.

A aby oslava pokračovala v pořádně nadupaném tempu, hráči, kteří splní libovolné tři denní bojové mise, získají Lago M/38, zbrusu nový, rychle střílející švédský prémiový tank III. úrovně.

Podle vývojářů se vyplatí navštívit plážovou párty každý den. „Dávejte si pozor na velké slevy, prvky úprav, vybavení, spotřební materiál, volné XP a přepočet XP posádky a další. V určitých dnech očekávejte násobitele x2 a dokonce x5 XP za první výhru u každého vozidla. World of Tanks to letos v létě určitě pořádně rozjede!" dodal Uriy Kuryavyi.

V galerii najdete Lago M/38 a obrázky ze speciální garáže na pláži.