Do 23. 8. v konzolích verzích bezplatného válečného titulu World of Tanks běží nová sezóna ve znamení hrdinů G. I. Joe a zákeřných agentů Cobra.

Za svobodu ve World of Tanks Modern Armor mohou bojovat hráči na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Hra podporuje cross-play a nová sezóna přináší nové mise za hrdinské síly G. I. Joe. i zákeřné agenty Cobra.

To vše je naservírováno ve více než 100 úrovních nového „výbušného obsahu“. Tato sezóna je nabitá výzvami a množstvím bezplatných odměn, jako jsou klíčové karty, zlato, stříbro, spotřební materiál, Boost Ops, Cobra 2D Premium Commander, tank T-54 First Prototype a skin „Cobra B.O.A.“.

Přečtěte si také: World of Tanks na konzolích vítá moderní tanky z dob studené války

Držitelé Season Passu budou moci odemknout ještě více týdenních výzev a odměn, jako jsou velitelé 2D a 3D Duke a klasický G. I. Tank JOE MOBAT. Hráči s Ultimate Season Pass získají nejen standardní odměny, ale také odměny Season Pass a prestižní tank Cobra H.I.S.S. a Cobra 2D a 3D velitele při nákupu.

„Po vydání Modern Armor jsme chtěli letos v létě přidat další důvod k nadšení spuštěním obsahu založeného na franšíze slavného G. I. Joe. S takovým vhodným tématem naše studio tvrdě pracovalo na integraci ikonických tanků, jako jsou MOBAT a H.I.S.S., a těšíme se, až vybalíme ještě více G. I. Joe obsahu v průběhu této sezóny!“ řekl TJ Wagner, kreativní ředitel pro World of Tanks Modern Armor.