Společnost Wargaming navázala spolupráci s legendární metalovou kapelou Korn v rámci halloweenské události v bezplatné hře World of Tanks Blitz. V rámci Halloweenu mohou hráči od 16. do 24. 10. plnit herní výzvy a odkrývat kousky uměleckých děl kapely a další speciální předměty. Plus se zabavit u zcela nového režimu Burning Games, v němž bojují o nadvládu na bojišti s vidinou odměn.

Halloweenskou akci propaguje nový videoklip k písni Finally Free z posledního alba kapely. Video ukazuje hru zajímavým způsobem a současně oznamuje příchod módu Burning Games. Ten bude speciální v tom, že každý tank se chová jako upír a postupně ztrácí pancíř a hráči musejí útočit na své nepřátele, aby získali zpět své zdraví. Pokud máte chuť, tak Burning Games je dostupný všem vozidlům úrovně V a vyšší do 24. 10. 2020

Hudební video vypráví příběh kapitána, zarytého fanouška Korn (a známé postavy ve světě World of Tanks Blitz), který dělá vše, co je v jeho silách, aby se dostal k živému vystoupení Korn na Burning Games. Problémem je posádka lupičů pustin, kteří dělají vše pro to, aby ho drželi od svého cíle. Dostane se včas do první řady show Korn?

„Wargaming není žádným nováčkem hudebním prostředí, protože se již na předchozích projektech spojil s Iron Maiden, švédskými metalisty Sabaton a punkrockovou legendou The Offspring,“ uvedl Andrey Ryabovol, produktový ředitel World of Tanks Blitz. „Korn je dokonalým partnerem pro naši halloweenskou akci a nemůžeme se dočkat, až skalní fanoušci a hráči World of Tanks Blitz uvidí a zažijí tuto vzrušující spolupráci.“

„World of Tanks Blitz se mi opravdu líbí. Je pravda, že je tam spousta skvělých tanků a můžete jen naskočit a začít střílet,“ řekl Jonathan Davis, zpěvák skupiny Korn. „Myslím, že mezi rockem a videohrami existuje souvislost, protože videohry jsou intenzivní a rock'n'rollová hudba je také intenzivní. Vypadá to, že vždy šly ruku v ruce.“

Součástí halloweenové extravagance bude také 60. etapa The Way of the Raider. Tankisté budou moci získat kredity, XP zdarma, dny prémiového účtu, několik kamufláží, vlastní profil hráče a dvě nová post-apokalyptická vozidla: Viera Spiku a VII. Úroveň Annihilator. Oba tanky jsou uvedeny v novém videu od Korn. Všichni tankisté, kteří absolvují všech 60 etap, budou moci dostat do rukou jedinečné animované kamufláže Radioactive Glow.

Od 24. do 31. 10. se vrátí Mad Games. Herní režim, který je oblíbený u všech fanoušků, dává tankistům jedinečné schopnosti, jaké si obyčejné tanky mohou jen přát.

Přečtěte si také: 10 zajímavých easter eggů z World of Tanks. Víte o nich?

World of Tanks Blitz je multiplatformní, týmová akční hra MMO zaměřená na divoké tankové bitvy. Tato hra, která je k dispozici pro iOS, macOS, Android, Windows 10, Steam a Nintendo Switch, umožňuje hráčům ovládat přes 370 legendárních obrněných vozidel a může se pochlubit více než 137 miliony staženími po celém světě. World of Tanks Blitz je zábavný a bezstarostný přístup k žánru, který ohýbá pravidla reality a vytváří poutavý boj v tankovém boji. Kombinace hluboké mechaniky a realistických fyzických modelů v autentickém i alternativním historickém prostředí vytváří plynulé hraní a taktickou rozmanitost.