Proběhla aktualizace článku. Z tiskové zprávy jsme dopsali další detaily.

Tvůrci Middle-earth: Shadow of Mordor a Middle-earth: Shadow of War ze studia Monolith Productions na The Game Awards 2021 odhalili svůj další projekt, který se netýká Středozemě.

Z fantasy prostředí Pána prstenů si to zamířili k opomíjené Wonder Woman a s touhle hrdinkou DC Comics chystají hru. Půjde o akční adventuru z pohledu třetí osoby pro jednoho hráče.

Zatím jsme se mohli podívat na teaser trailer, jenž se věnuje hlavní hrdince, respektive jejího 3D modelu. Pochopitelně nechybí její známé a velmi užitečné laso.

Odpoledne po videu z rána dorazila tisková zpráva s dalšími detaily. Jak se dalo očekávat, Wonder Woman bude využívat systém Nemesis a odehrávat se v otevřeném světě. Hlavní postavou bude samozřejmě Diana, která bojuje za sjednocení své amazonské rodiny a lidí moderního světa.

Díky systému Nemesis si hráči vytvoří hluboké vztahy s nepřáteli i spojenci, hlásí tisková zpráva.

„Wonder Woman je jednou z nejikoničtějších superhrdinek DC všech dob, která již více než 80 let stojí za pravdou, spravedlností a rovností, a my jsme hrdí na to, že můžeme vytvořit novou vzrušující herní kapitolu odkazu této legendární postavy,“ řekl David Haddad, prezident Warner Bros. Games. „Talentovaný tým Monolith Productions staví na svých silných stránkách a přináší hráčům hru Wonder Woman, která se nepodobá ničemu, co kdy zažili.“

„V Monolith Productions věříme v sílu příběhu řízeného hráči, který lidi spojuje. Příběhy, které naši hráči sdílejí, nás každý den inspirují a je nám ctí vzít hráče na jedinečnou osobní cestu, která se řídí hodnotami ztělesněnými ve hře Wonder Woman,“ řekl David Hewitt, viceprezident a vedoucí studia Monolith Productions. „Systém Nemesis zvedl laťku vyprávění příběhu řízeného hráči a my jsme nadšeni, že můžeme posunout žánr otevřeného světa kupředu a spojit špičkovou akci s nápaditým vyprávěním, abychom vytvořili hru Wonder Woman, kterou bude chtít hrát každý.“

Chybět nebude vývoj hrdinky, kdy Wonder Woman bude zpočátku „hrdinnou bojovnicí“, ale nakonec se stane „osvědčenou vůdkyní“.