Představitel Fresh Prince se vrací do postapokalyptického prostředí, i když v tomto případě do toho herního. Což nám může připomenout podobnost s filmem Já, legenda.

Nikdo není tak schopný přežít apokalypsu jako Will Smith, a to je skvělá zpráva pro všechny, kteří s napětím očekávají připravovanou survival hru Undawn. Vývojáři z Lightspeed Studios vydali nový trailer, který oznámil nejnovější postavu hry, Treye Jonese, kterého ztvární právě Smith.

Zdá se, že tvůrci čerpali inspiraci pro tuto postavu právě z minulých Smithových rolí, zejména z jeho ztvárnění Roberta Nevilla ve filmu Já, legenda, kde hraje Smith osamělého přeživšího v beznadějné městské krajině, což perfektně zapadá do celkového tématu hry Undawn.

Vývojáři oznámili, že tato role je Smithovým debutem ve videohrách, což je překvapivě pravda. Přestože má za sebou více než třicetiletou hvězdnou kariéru, Smith se dosud neobjevil v žádné hře, kromě pár obalů a hrubé podobizny své postavy agenta J ve filmu Muži v černém II: Útěk mimozemšťanů. Nikdy předtím však nenamluvil žádnou postavu ve hře – i když jsme ho ani v tomto projektu zatím neslyšeli mluvit.

Bojím se ale toho, že Will Smith bude jediným výrazným lákadlem této bezplatné hry, která je pro Android, iOS a PC (Steam) naplánována na 15. 6. letošního roku. Nebudeme ale příliš brzy sýčkovat. Podívejte se sami na gameplay záběry níže.

Undawn je hrou o přežití v otevřeném světě, která hráčům umožňuje sbírat zdroje, budovat základny a spojovat se s ostatními hráči, aby přežili v ozařovaném světě plném nebezpečí. V současnosti je možné se předběžně registrovat a získat tak přístup do hry a další odměny.