Před týdnem byla představena hra Wild Hearts od japonského studia Omega Force. Autoři série Dynasty Warriors se teď rozhodli ukázat více a servírují sedmiminutové gameplay video. Díky němu si můžeme o epickém loveckém dobrodružství, které je zasazené do fantasy světa inspirovaného feudálním Japonskem, udělat lepší představu.

Hlavní část videa tvoří boj v jednom ze čtyř regionů, každý je inspirován jedním z ročních období. V Hanagasumi Hills převládá jaro a obývají ho obří divočáci, stejně tak přerostlé žáby. S nimi a dalšími nebezpečnými tvory budeme muset v roli lovce bojovat a zlikvidovat je. Na výpravu se můžete vydat sami, nebo ve spolupráci s dalšími dvěma hráči. Hra bude podporovat hraní napříč platformami.

Mohutné bestie se jmenují Kemoni. Kdysi to byla mírumilovná zvířata, ale dnes sužují zemi Azumu. A i když jste tady pouhými návštěvníky, potřebují místní vaši pomoc. Musíte Kemonům zabránit v rozsévání zkázy a navrátit tomuto světu rovnováhu. Naštěstí máte k dispozici mocné zbraně založené na starodávné technologii.

Wild Hearts vyjde 17. 2. 2023 na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S