Japonské studio Omega Force, které stojí za sérií Dynasty Warriors, ve spolupráci s EA Originals a Koei Tecmo chystá epické dobrodružství zasazené do fantasy světa inspirovaného feudálním Japonskem. Hru by měli sledovat nejen příznivci série Monster Hunter od Capcomu.

Titul se jmenuje Wild Hearts a budete v něm lovit obří a děsivé bestie, které jsou inspirované samotnou přírodou. Nazývají se Kemono a díky starověké technologie se budete moci těmto stvůrám postavit sami, případně je lovit s přáteli v cross-play kooperaci. Jde o Karakuri, důmyslné mechanismy vyrobené ze ztracené, prastaré technologie. Prý tahle technologie dokáže udržovat život.

Podívejte se na oznamovací trailer:

Tisková zpráva přináší více detailů. Obří bestie byly kdysi mírumilovná zvířata, ale dnes sužují zemi Azumu. A i když jste tady pouhými návštěvníky, potřebují místní vaši pomoc. Musíte Kemonům zabránit v rozsévání zkázy a navrátit tomuto světu rovnováhu.

„Kemoni prošli jedinečným vývojem splynutím se svým prostředím. Ovládají sílu přírody a přetvářejí své okolí podle svých potřeb. Setkáte se s tvory všech velikostí – od rostlinami prorostlých veverek až po mohutné bestie, které mají své zcela jedinečné bojové vzorce,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Ta láká na různorodé souboje, kdy k ulovení Kemona budete muset použít všechny nástroje, které máte k dispozici.

Jaká monstra byla dosud představena? Například vlk Deathstalker s mrazivými údery, divoký kanec Kingtusk s téměř nezastavitelnými útoky, ohnivý Lavaback a obr Earthbreaker.

„Wild Hearts přináší hráčům živý fantasy svět, jenž je stejně nezkrotný jako krásný,“ prohlásil výkonný viceprezident Yosuke Hayashi z Koei Tecmo Games. „Ve hře jsme chtěli nejen ukázat evoluci, infuzi a skutečnou hrozbu způsobenou Kemonem, ale také jsme chtěli vytvořit hru, v níž je jádrem zážitku crafting, který nově definuje, co může být ve hře o lovu šelem možné. Při navrhování našich Karakuri jsme věnovali velkou péči tomu, aby tyto mechanismy zapadly do soubojů, a těšíme se, až je hráči budou moci využívat v boji s obřími bestiemi a při putování světem.“

Pokud vás Wild Hearts zaujal, tak se loviště otevře 17. 2. 2023 na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Hra se bude prodávat za 70 dolarů/eur. Dabing bude v angličtině, japonštině, francouzštině, italštině, němčině a španělštině.