První hrou prezentace Ubisoft Forward byla hackerská akce Watch Dogs Legion, která se ukázala ve čtyřminutovém filmečku a poté jsme dostali možnost podívat se na přehlídku možností prostřednictvím gameplay záběrů.

Jak už bylo dříve známo, hra sází na různorodé hrdiny a jejich schopnosti a dovednosti. Nadále platí, že si budete moci v Londýně po brexitu naverbovat do svého týmu jakoukoli NPC postavu a s ní vzdorovat policejním jednotkám a soukromé vojenské skupině s názvem Albion pod vedením Nigela Cassa.

Gameplay ukázal různé způsoby, jak k jednotlivým misím lze přistupovat na základě týmu, který máte sestavený. Na obrazovce s výběrem postav jsme viděli tucet rekrutů, včetně stavebního dělníka, jenž je vybaven hřebíkovou pistolí a hasákem. Vybrat si můžete i experta na bezpilotní letouny a snažit se misi splnit hezky potichu. Dále jsme viděli ožralého chuligána a nefalšovaného zabijáka, který připomínal Johna Wicka.

Watch Dogs Legion vyjde 29. 10. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X mají následovat brzy poté.