Ubisoft nepřestává myslet ani na Watch Dogs: Legion a hra neustále dostává nějakou tu péči. Po crossoveru se sérií Assassin's Creed tu máme spolupráci s Netflixem a seriálem La Casa de Papel, česky Papírový dům. Těšit se tak můžete na speciální krypto loupež, ve které se pokusíte okrást jednu z herních frakcí, přesněji Clan Kelley.

Tato bankovní loupež je již dostupná, a tak se až se třemi kamarády můžete pustit do stylového vykrádání Bank of London. Na sobě přitom budete mít ikonický červený oblek a masku, kterou můžete znát ze seriálu Papírový dům. Takové vykrádání banky ovšem není nic jednoduchého. Budete se muset dostat přes ochranku, bezpečnostní systém a další nepříjemnosti, které se vám pokusí znepříjemnit vaši cestu.

Vy jste samozřejmě přišli připraveni a k dispozici budete mít rozsáhlý arzenál zbraní a udělátek, které vám s ukradením krypta pomohou. Jakmile se dostanete ke svému cíli a zajistíte ho, čeká na vás únik za pomoci dronu, se kterým se budete prohánět nočním Londýnem po řece Temže. Za splnění loupeže na vás čeká odměna v podobě speciálního skinu pro vaše rekruty.

Watch Dogs: Legion je dostupné na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.