Bojová série Injustice založená na superhrdinském universu DC od tvůrců Mortal Kombat podle mnohých patří mezi nejlepší hry využívající licenci tohoto komiksového giganta. Především druhý díl z roku 2017 si našel spoustu fanoušků.

Od té doby ale bylo jakési ticho. Tu a tam se objevily náznaky, že by se třetí díl mohl někdy objevit, ale tím to skončilo. Nyní do sebe začíná několik věcí zapadat a šance na oznámení Injustice 3 začínají vzrůstat.

Nejzajímavější je především fakt, že Warner Bros. aktuálně nabízí první díl této série zcela zdarma. Pokud si hru do 25. 6. stihnete přidat do knihovny na Steamu, Xboxu One, Xboxu 360 nebo PlayStationu 4, budete ji mít už napořád. Na první pohled je to každopádně rozhodně vcelku náhodný krok. Nedávno ovšem došlo na oznámení eventu DC Fandome, který spadá už na 22. 8., přičemž dnes jsme vás ve Stručně informovali, že studio NetherRealm, tedy autoři právě Mortal Kombat a Injustice, vypsali nový inzerát, v němž hledají softwarového inženýra starající se o grafickou vizi pro novou generací konzolí. V inzerátu jsou přitom speciálně zmíněny právě značky Mortal Komba a především Injustice.

Za zmínku nicméně stojí i jeden dřívější, nyní už smazaný leak z 4chanu. V jeho případě sice několik detailů nesedělo, nicméně předčasně odhalil existenci příběhového DLC Mortal Kombat: Aftermath pro jedenáctý díl, přičemž v něm byl zmíněný i právě třetí díl Injustice. Sice až s datem vydání 2022, ale přeci jenom by na tom mohlo být něco pravdy.

Blíží se tedy oznámení třetího Injustice?