Bezplatná multiplayerová third-person akce Warframe oslavuje 7 let. Na počítače poprvé vyšla 25. 3. 2013, aby se koncem téhož roku rozšířila na PlayStation 4. Xbox One verze následovala po letních prázdninách v roce 2014 a Nintendo Switch verze 20. 11. 2018.

U příležitosti oslav si vývojáři pro hráče připravili odměny, které budou rozdávat v průběhu celého měsíce. Pokud se do hry přihlásíte, získáte speciální brnění Dex Raksaka, Dex Furist pistole a každý týden slot na zbraně. Plus různé kosmetické maličkosti.

Abyste získali všechny odměny, je nutné se do Warframe přihlásit každý víkend, protože o každém víkendu jsou nabízené jiné odměny, kupříkladu meč Dex Dakra, Excalibur Dex skin nebo puška Dex Sybaris.

Oslava přichází v době, kterou studio Digital Extremes nazývá nejambicióznějším rokem pro Warframe. Ten odstartoval velkou lednovou aktualizací a na začátku minulého týdne pokračoval obrovským Revised patchem, jenž razantně vylepšil hru a změnil kosmické lodě Railjacks - ty je nově snazší získat.

Aktualizace Revised je v současné době dostupná pouze na PC, kde vylepšuje umělou inteligenci, odstraňuje sebepoškozování, zvyšuje FOV, přináší nové HDR a opravuje spoustu věcí, včetně brnění, životů a štítů.