Začátkem minulého týdne spatřil světlo světa remaster populární real-time strategie Warcraft 3. Dojmy z bety i dostupné záběry se postaraly o to, že se hráči na hru těšili a chtěli si znovu užít nezapomenutelné bitvy a zajímavý příběh ve vylepšeném grafickém kabátku, propracovanějšími filmečky a detailnějšími modely postav. Bohužel nic z toho nedostali.

Blizzard zklamal miliony hráčů. Ti kritizují zejména nedodržení slibů jako jsou například čtyřhodinové cut-scény, modernizované uživatelské rozhraní nebo mnoho inovativních funkcí. To vše ve Warcraftu 3: Reforged chybí, a ještě k tomu je hra ve špatném technickém stavu, špatně optimalizována a obsahuje spoustu chyb a bugů. K tomu si ještě přidejte absenci podpory klanů a žebříčku a máme na světě první zklamání letošního roku.

Dokonce takové, že Warcraft 3: Reforged se stal nejhůře hodnocenou hrou všech dob uživateli serveru Metacritic. Ti hře udělili v průměru 0,5 z 10 - na základě více než 21 tisíc hodnocení. Titul je tak klasifikován jako overwhelming dislike (zdrcující nelibost). Není divu, že majitelé hry požadují vrácení peněz. Pokud jste mezi nimi i vy a odradila vás informace v Battle.netu, kdy po zapnutí hry nemáte právo na vrácení peněz, tak se obraťte na zákaznickou podporu a dožadujte se vrácení peněz, doporučuje nespokojená komunita okolo Warcraftu.

Průměrné hodnocení redaktorů je pak 64 procent.