Bitvy tanků, lodí a letadel ve War Thunder budou ještě lepší. Společnost Gaijin Entertainment oznámila vydání dosud největší aktualizace hry. Update New Power výrazně vylepšuje grafiku, přidává několik desítek nových vozidel, stovky vylepšení a přináší hru také na novou generaci konzolí.

War Thunder má díky aktualizaci New Power využívat moderní počítačové sestavy a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Největší novinkou je engine Dagor 6.0. Ten výrazně vylepšuje vizuál hry na všech platformách. Na počítačích zajišťuje podporu technologie DLSS pro grafické karty RTX. Hráči na PS5 a Xboxu Series X si zase War Thunder mohou užít při rozlišení 4K a ve stabilních 60 snímcích za sekundu.

Přečtěte si také: Xbox Series X s motivem Wonky doplňuje čokoládový ovladač

Vývojáři se chlubí implementací nových vizuálních efektů oblohy, různých typů mraků, mlhy a slunečního světa. Došlo také na zlepšení výbuchů nebo plamenů z děl.

Aktualizace obsahuje také 15 nových letadel, včetně Harrier, Mitsubishi F-1 a Jak-38. Dále došlo i na 14 nových vozidel, včetně komunitou očekávaného tanku T-90A, a 19 nových lodí. Na seznamu jsou také nové mapy, přestavěné hangáry, změny v misích, spousta oprav chyb a problémů, stejně tak celkové vyvážení obsahu.

War Thunder si můžete zdarma zahrát na PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, macOS, Xbox Series X a Series S a Linux.