Fanoušci dokážou neskutečné věci. Dokazují to každý den a dokazují to i dnešní videa. První je věnováno Minecraftu. Příznivci tohoto kostičkového fenoménu rádi vzpomínají na to, jaké to bylo dřív. Jeden z nich vytvořil původní první trailer na Minecraft v aktuální verzi hry.

Původní trailer z doby před 11 lety má více než 160 milionů zhlédnutí. To z něj činí jeden z nejsledovanějších herních trailerů na YouTube.

Když jsme u Minecraftu, hodí se připomenou výtvor uživatele KeyboardAbuser. Ten ve svém videu ukazuje, jak se Minecraft za 13 let změnil.

Další zastávkou je Fallout 5, na který má v Bethesdě dojít až po dokončení The Elder Scrolls 6. Ovšem vývoj fantasy RPG jde pomalu, protože většina kapacity je alokována na vesmírné dobrodružství Starfield. Čekání na nový Fallout tak bude dlouhé, a ještě delší může pro mnohé být poté, co uvidí tohle video.

Enfant Terrible si hrál v Unreal Enginu 5 a rozhodl se ukázat, jak by podle něj mohl Fallout 5 vypadat. Stejně jako u jiných projektů v Unreal Enginu 5 jde o úchvatnou podívanou.