Společnost Bossa Studios oznámila pokračování svého netradičního simulátoru, ve kterém se hráči vžili do chleba. Po I Am Bread (vyšel v roce 2015) následuje I Am Fish. Jak název napovídá, tentokrát budeme hrát za rybičku. Původně šlo o prototyp představený v roce 2019. Vývojáři obdrželi spoustu pozitivní zpětné vazbě a rozhodli se z prototypu udělat plnohodnotnou hru. Ta vyjde v roce 2021 pro počítače. Další platformy jsou otázkou času.

Opět půjde o netradiční zážitek. Minutový gameplay trailer naznačuje, že i v případě I Am Fish by mohlo jít o zajímavou, netradiční zábavu. Tvůrci se zaměřují na jednoduchou simulaci oceánu nebo jezer. Své dobrodružství začneme v kulatém akváriu a budeme se snažit z něho utéct do moře. Při cestě se pochopitelně nesmí akvárko rozbít, jinak rybička zahyne. Podle slov vývojářů máme očekávat více zdrcujících selháních.

Pokud máte o I Am Fish zájem již dnes, můžete si bezplatně stáhnout prototyp a zjistit, co vás v roce 2021 čeká v plné verzi.

Na letošní rok připravuje studio Bossa pokračování Surgeon Simulatoru a láká i na novinky o Pigeon Simulatoru a Trash Bandits.