Poláci se snaží ovládnout videoherní trh se simulátory. Jejich kvalita není úplně nejlepší, ale některé z nich dokážou zabavit a slouží jako ukázka zajímavých prací. Pokud patříte mezi příznivce, tak si můžete vyzkoušet práci elektrikáře v demu chystaného titulu.

O Electrician Simulatoru jsme informovali v říjnu minulého roku. Demo najdete na Steamu a slouží jako ukázka hratelnosti. Jedná se o Prolog nazvaný First Shock.

Ve hře se stanete elektrikářem a u klientů budete provádět nejrůznější činnosti. Čeká vás oprava, montování zásuvek, výměna žárovek, panelů, lišt, zástrček nebo lustrů. Do toho máte počítat také opravu nejrůznějších spotřebičů v podobě myček a ledniček. Za vydělané peníze pořídíte lepší vybavení a modernizujete to staré, abyste snížili náklady na opravy a vydělali více peněz. Do rukou se vám dostane nejrůznější nářadí, kupříkladu šroubováky, žebříky, multimetry, detektor zapojení, tester průtoku proudu, kleště pro odizolování kabelů a další.

K hraní je potřeba operační systém Windows 10 (64-bit), procesor Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600, 8 GB RAM, grafická karta GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 580, DirectX verze 9.0c a 4 GB volného místa na disku. Doporučuje se AMD Ryzen 5 1600, 16 GB RAM a GeForce GTX 1060 6 GB.