Westernová taktická strategie Desperados 3 nám prostřednictvím interaktivního traileru ukazuje, jak lze postupovat v určitém scénáři. Tři stráže hlídají místo, kam musíte vstoupit. Můžete se je pokusit rozptýlit a tiše eliminovat jednoho po druhém, nebo vzít do rukou zbraně a zkusit štěstí agresivním způsobem. Druhá možnost může být rychlejší, ale může přinést další problémy, včetně posil nepřátel z okolí.

Jak se rozhodnete? Jednotlivé možnosti si můžete vyzkoušet v interaktivním traileru.

V Desperados 3 na vás čeká drsné prostředí Divokého západu. Ovládáte otrhanou družinu, ze které se stává vysoce funkční skupina nepravděpodobných hrdinů a hrdinek. Velice odlišné osobnosti mají se spoluprací zpočátku problém, ale nakonec spojí síly a své charakteristické schopnosti a postaví se zdánlivě lepšímu soupeři. Desperados, které pronásledují nemilosrdní zbojníci a zkorumpovaní muži zákona, musí pokaždé zvrátit průběh bitvy ve svůj prospěch.

Na dramatické výpravě napříč USA a Mexikem ze 70. let 19. století bude tým čelit neuvěřitelně velké přesile a bude muset přechytračit výrazně početnější gangy. V rámci úkolu vystopovat úhlavního nepřítele a zhatit plány nelítostného korporátního magnáta bude pětice odlišných postav používat širokou škálu schopností, aby infiltrovala, špehovala, sabotovala, unikala, kradla, unášela, vraždila, vyhazovala všechno možné do povětří… a když všechno ostatní selže, promluví zbraně.

Desperados 3 vycházejí 16. 6. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zájemci o PC verzi si mohou z GOG.com bezplatně stáhnout demoverzi a na vlastní kůži se přesvědčit o kvalitách této hardcore taktické akce.