Padlo vám Riders Republic od Ubisoftu do oka a stále nevíte, jestli si hru pořídit? Tak v tom případě tu pro vás má Ubisoft skvělou příležitost. Dnes od devíti hodin ráno do devíti ráno následujícího dne si hru budete moci vyzkoušet zcela zdarma. Tato nabídka se vztahuje pouze na PC hráče přes Ubisoft Connect (Uplay). V případě, že si nechcete herní čas zkracovat čekáním na stažení, můžete si Riders Republic dát stahovat již teď.

Titul vám nabídne veškerý svůj dostupný obsah, tedy všech pět kariér týkajících se jednotlivých sportů a také dojde na multiplayerové události. Díky vypnutému tutoriálu budete moci rovnou skočit do zábavy s přáteli a do hrání proti ostatním hráčům, což je normálně možné až po dokončení několika prvotních závodů.

V rámci multiplayeru se můžete těšit na Mass Race, masivní závody pro více jak padesát lidí, které vás zaskočí svou šíleností a chaosem. Ty se budou na herní mapě objevovat každou půl hodinku. Nesmí chybět ani klasický Versus mód, v němž můžete vyzvat až pět svých přátel a poměřit své síly v jednotlivých sportech.

Jako další se na vás těší týmové Trick Battles, ve kterých prověříte svou zručnost a preciznost. Zde se proti sobě postaví dva týmy o šesti hráčích a ten kterému se povede nasbírat nejvíce bodů se stane vítězem. Jako poslední tu je režim Free for All, v němž se vždy dvanáct hráčů utká v jednou z vybraných pěti sportů.

Riders Republic vychází již 28. 10. 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia.