„Rozhodně si myslím, že zde je spousta místa pro pokračování namísto toho, aby hra zůstala prostě živá.” Takové stanovisko zaujímá přední vývojář David Polfeldt ze studia Massive Entertainment, jež nám před necelými dvěma roky přineslo MMORPG The Division. Ano, je to ta hra, která všechny uchvátila tím, že (vaše) postava zavřela pootevřené dveře policejního auta.

Polfeldt potažmo Massive by chtěl pokračování divisionského světa. „Myslím si, že je to nádherná značka, která má v sobě mnoho potencionálních příběhů. V The Division 1 je hodně věcí, které jsme neudělali a které jsou zároveň pro značku zajímavé. Místa pro pokračování je spousta... No, takhle bych asi neměl mluvit,” prořekl se Polfeldt. Všimněte si onoho označení "The Division 1". Je tedy možné, že sequel je už v přípravách minimálně na papíře.

Polfeldt mimoto uvedl, že podpora The Division nekončí, čili ani updaty. Vize vývojářů je udělat The Division skvělým titulem, a to dle jejich slov neskončilo dnem, kdy hra vešla do éteru. „Moc blízko tomu ještě nejsme, zvláště po updatu 1.8,” podotkl Polfeldt. Kdy samotná podpora hry skončí, neví sami ani vývojáři.