Japonské studio Polyphony Digital si je vědomo kritiky, kterou od hráčů schytává Gran Turismo 7. Vývojáři na ni reagují a oznámili vylepšení i přidání nového obsahu.

„Omlouvám se za frustraci a zmatek, které minulý týden způsobily naše aktualizace. Nejenže způsobily výpadek serveru, ale také vedly k úpravám herní ekonomiky, které byly provedeny bez jasného vysvětlení naší komunitě,“ začal s vysvětlením Kazunori Yamauchi, tvůrce série Gran Turismo.

Jsme si vědomi toho, že nejde o zážitek, jaký jste od Gran Turisma očekávali. Jako gesto dobré vůle poskytneme hráčům, kteří mohli být postiženi, zdarma balíček kreditů v hodnotě jednoho milionu.“

„Dříve vydaná aktualizace měla opravit problém s nekonzistentním vyplácením odměn v rámci okruhových závodů v pozdější fázi hry. Aby se však obnovila zamýšlená rovnováha a poskytly se přesnější odměny na základě stráveného času a dokončení, bylo nutné systém odměn celkově přepočítat.“

Velká aktualizace vyjde na začátku dubna a přinese další změny a přidá nové události. Tady jsou podrobnosti:

  • Zvýšení odměn v událostech v druhé polovině světových okruhů v průměru přibližně o 100 %.
  • Přidání vysokých odměn za vymazání zkušeností na okruzích ve všech zlatých / všech bronzových výsledcích.
  • Zvýšení odměn v online závodech.
  • Zařazení celkem osmi nových hodinových událostí vytrvalostních závodů do misí. Ty budou mít rovněž vyšší nastavení odměn.
  • Zvýšení horní hranice kreditů v peněženkách hráčů z 20M Cr. na 100M Cr.
  • Zvýšit množství ojetých a legendárních vozů, které jsou v danou chvíli v nabídce.

Dojde také na přidání více závodů na světových tratích, plnohodnotné vytrvalostní závody včetně 24hodinových závodů, online časovky s řádnými odměnami a zejména možnost prodávat své automobily, které máte v garážích.

„Chceme vám poděkovat za vaši neutuchající trpělivost a cennou zpětnou vazbu, zatímco GT7 rozvíjíme a zdokonalujeme, aby bylo co nejpříjemnější a nejpřínosnější pro co nejvíce hráčů. Vždy chceme udržovat komunikační linky s naší komunitou otevřené, abychom mohli společně vytvářet co nejlepší závodní zážitek,“ dodal tvůrce Gran Turisma.