Dwayne "The Rock" Johnson je jedním ze současných miláčků stříbrného plátna a on sám si to evidentně dosti užívá. Nejbližší film s jeho příspěvkem je spin-off pro sérii Rychle a zběsile ve společnosti Jasona Stathama - Hobbs a Shaw - a následovně je v plánu další díl Jumanji. Johnsonovi v minulosti nedělalo problém ztvárnit kdejakou roli a i díky přítomnosti v "herním" filmu Jumanji má velkou naději, že by se mohl objevit ve filmu podle komiksové šílenosti Borderldans... v roli Claptrapa.

V rozhovoru serveru VG247 to řekli sami vývojáři, jakmile na menší odskočení od hlavního tématu - Borderlands 3 - došlo. Samotný film na motivy Borderlands už je v přípravě a pod křídly jej má studio Lionsgate a podílí se na něm i producent Venoma, Avi Arad. Kreativní ředitel hry Paul Sage má v otázce, kdo by měl ztvárnit (ne)oblíbeného Claptrapa jasno, a měl by jím být zmíněný The Rock. S jeho tipem se ztotožňuje i výtvarný ředitel, Scott Kester, ačkoliv by si přál také obsazení Billa Murrayho.

V tuto chvíli stále není jisté, jak to s filmem bude, jestli bude hraný, či animovaný, ale je minimálně příjemné zjistit, jak by si to představovali vývojáři. Přestože se může jednat i o vtípek, že.