Virtuální realita dostala v průběhu své existence hned několik zapamatováníhodných titulů, ať už vezmeme Resident Evil 7 VR verzi, nebo skvělou akční hru laděnou do stylu bondovek s názvem Blood & Truth. A právě studio, které na posledním jmenovaném titulu dělalo, chystá něco velkého.

Pro ty, kteří by náhodou nevěděli, kdo za Blood & Truth stojí, jedná se o londýnskou pobočku Sony, která nám právě tento povedený VR kousek přinesla. Nutno dodat, že hra si v recenzích vedla výborně a hráči si ji jen chválili. Díky Linkedin stránce šéfa VFX Davida Skiltona víme, že pracuje na nové hře pro PlayStation 5, detaily ale zatím prozrazeny nebudou. Můžeme tak jen hádat, jestli se bude jednat o další VR zážitek, nebo o něco jiného.

Trochu více nám ale může prozradit webová stránka studia. Na té je totiž napsáno, že hledají hlavního online programátora pro jejich nový, velký titul. Ještě zajímavější je skutečnost, že se má jednat čistě o online hru - to u Sony není zrovna obvyklé.

Divize PlayStation Studios, která má všechny týmy pod palcem, už oznámila několik PS5 exkluzivit. Patří mezi ně například nový přírůstek do série Gran Turismo nebo pokračování God of War. Pokud se mezi nimi objeví i něco podobného Blood & Truth, zlobit se určitě nebudeme.