Kreativního ředitele The Division 2 Juliana Gerightyho zajímá, jak by se fanouškům hry líbil spin-off pro jednoho hráče ve světě The Division. Tim Spencer, level direktor z TT Games, kteří stojí převážně za LEGO hrami, se v sobotu na Twitteru zmínil o jeho ideální teorii single-player hry ze světa The Division, která by se zaměřila na příběh a vývoj postav

Spencerův ideální spin-off by zkoumal příběh divizního agenta, který by se snažil najít svou rodinu uprostřed událostí obou her. „Žádný z příběhů her nezkoumal, co divizní agent obětuje a to, co zažívá po psychické stránce. Když o tom přemýšlíte: je to docela temná a epická věc - a obrovská příležitost vyprávět neuvěřitelné příběhy," píše dál ve svém příspěvku.

Gerighty na Spencerův Tweet narazil. A to v něm vyvolalo přinejmenším zájem s ohledem na to, co si myslí fanoušci. To nutně neznamená, že z toho opravdu něco bude. Je velmi pravděpodobné, že se nestane nic. Nicméně The Division je velký svět s velkým potenciálem pro vyprávění zajímavého příběhu. Kritika co-op série se zaměřuje právě i na příběh, takže je zajímavé přemýšlet o spin-offu, kde by příběh hrál hlavní roli. Myslíte, že by se plnohodnotná příběhová kampaň vůbec vyplatila? A jednalo by se o kampaň, která by skutečně stála za to?