Tříčlenný tým z českého studia CBE Software již delší dobu pracuje na psychologickém hororu Someday You'll Return a nyní pár týdnů před vydáním (14. 4. 2020) zveřejnil svůj první vlog. Ten popisuje historii celého studia a také aktuální funkce jednotlivých členů týmu.

Z historie zmiňují především své předešlé tituly jako Destinies, Ghost in the Sheet, J.U.L.I.A, Vampires nebo jejich zatím asi nejúspěšnější hru J.U.L.I.A.: Among the Stars. Dva ze zmiňovaných titulů bohužel ani nevyšly a nejspíše zůstanou navždy zapomenuty. Podle toho, co však o Someday You'll Return víme, je velmi pravděpodobné, že tento nejnovější počin CBE Software nepůjde ve stopách svých neúspěšných předchůdců a nabídne nám stejně kvalitní, ne-li ještě lepší zážitek než J.U.L.I.A.: Among the Stars.

Someday You'll Return nebude jen tak ledajaký psychologický horor. Půjde o hru, která vás zavede do temných moravských lesů, abyste našli svou pohřešovanou dceru Stelu, a to i přes přísahu, že do lesů už nikdy nevkročíte. Zajde to dokonce tak daleko, že vaše postava Daniel při hledání začne zpochybňovat realitu a odkrývat děsivé tajemství. Prostě hororová atmosféra, jak má být.

Těšit se můžeme i na systém výroby, opravy, karmy, interaktivní prostředí, a dokonce na mechanismy spojené s Danielovým chytrým telefonem, na němž si můžete zavolat, napsat SMSku nebo třeba využívat GPS.

První vlog si můžete pustit výše. Níže pro vás máme dvouminutové video zaměřené na hudbu ve hře. Ta má navodit správnou atmosféru.

Someday You'll Return vyjde 14. 4. 2020 na PC s českými titulky. Konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze budou připraveny až koncem roku.