CD Projekt RED v noci vydal očekávaný patch 1.1 pro Cyberpunk 2077, na který postupně naváže aktualizace 1.2 a další připravované patche.

Patch 1.1 je dostupný pro PC, konzole a Google Stadia. Obecná vylepšení zahrnují vyšší efektivitu využití paměti, mimo jiné u postav, interakcí, herních videí (zprávy, TV atd.), mini-mapy, AI, pouličního provozu nebo systému poškození životního prostředí.

CD Projekt RED snížil počty zhroucení hry a vyřešil problém, který způsobil nárůst velikosti uložených pozic na PC. Bohužel, ani přes tuhle opravu nedojde k obnově zničené uložené pozice na PC před vydáním hotfixu 1.06.

Došlo také k opravě mnoha chyb a problémů v úkolech a otevřeném světě, stejně tak k eliminaci bugů v uživatelském rozhraní.

Na PC mohou hráči po patchi 1.1 odemknout achievementy i v offline režimu (změna nefunguje zpětně), zatímco vývojáři vyřešili problém se selháním hry související s načítáním mezipaměti na hardwaru vybaveném grafikou NVIDIA.

Na PlayStationu 4 Pro a PlayStationu 5 došlo k optimalizaci davů a na PS4 k opravě různých selhání.

Xbox One, Xbox One X a Xbox One S má nyní lépe využívat paměť.

Na Google Stadia byly opraveny problémy se zvukem a poškozené textury na některých zbraních.

Další velký patch má dorazit během února/februára. Pro CD Projekt RED je nyní oprava hry prioritou, kvůli tomu má dojít k odkladu plánovaných bezplatných DLC a vylepšení pro next-gen konzole.

Cyberpunk 2077 vyšel 10. 12. 2020 s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One.