CD Projekt RED zveřejnil další hotfix pro Cyberpunk 2077. Rychlý patch je dostupný ve verzích pro PC, konzole a Google Stadia.

U hotfixu 1.21 se vývojáři z polského studia zaměřili na další zlepšení celkové stability hry a nejčastější problémy, které bránily v postupu.

Navzdory tomu, že se jedná o hotfix, tak v úkolech a otevřeném světě bylo opraveno 28 problémů. Mimo jiné problém, kdy hráč nebyl schopen snížit tělesnou teplotu 8ug8ear v jednom úkolu. Po nainstalování aktualizace by již nemělo docházet k zaseknutí Takemury, stejně tak by nemělo docházet k zhroucení hry v misi „Gig: Hippocratic Oath“.

V hratelnosti byly opraveny dva problémy. První se týká objevení NCPD důstojníka za zády hráče poté, co se dopustil zločinu na střeše budovy, zatímco druhý bránil hráči ve stoupání po žebřících z vody.

U vizuálu byly opraveny různé problémy spojené s ořezáváním oblečení u NPC. Ve stabilitě a výkonu došlo k různým vylepšením správy paměti, což má snížit počty pádů hry.

Včera se Adam Kicinski, generální ředitel polské společnosti, vyjádřil, že chtějí opravit Cyberpunk 2077 za každou cenu. Díky tomu se má akční RPG prodávat dobře v nadcházejících letech.

„Nevidím možnost odložit Cyberpunk 2077 na polici. Jsem přesvědčen, že můžeme hru přivést do stavu, na který budeme hrdí, a úspěšně ji prodávat další roky,“ cituje generálního ředitele CD Projektu agentura Reuters.

Po opravě Cyberpunku 2077 budou následovat bezplatná DLC, optimalizace pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S a později i placená rozšíření s dalším příběhem. Více v nedávném článku s představením plánu pro Cyberpunk 2077 a Zaklínače.