Marvel’s Spider-Man: Miles Morales dopadl opravdu dobře a u mnoha fanoušků dokonce předčil svého předchůdce. Není tedy divu, že se studio Insomniac Games o svou hru stále stará. Na konzolích PS5 je nyní pro hru dostupná aktualizace s označením 1.10, která přináší vylepšení funkce ray tracing ve výkonnostním RT režimu. Jedná se o režim, který byl do hry přidán pár týdnů po vydání, a umožňuje vám hrát s 60 snímky za sekundu a s funkcí ray tracing.

Přečtěte si také: Sony chystá velkou aktualizaci firmwaru PS5 s novými funkcemi

Kromě toho aktualizace opravuje stabilitu hry a motion blur u některých chodců. Také došlo na zlepšení výkonu. Více toho aktualizace nepřináší, ovšem vylepšení ray tracingu vůbec není k zahození.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales byl pro studio Insomniac Games velkým úspěchem. Hra zvládla pouze v minulém roce prodat 4,1 milionu kopií a podle The NPD Group se titul stal nejprodávanějším od Sony v USA za posledních 12 měsíců. V USA se Milesovi povedlo prodat více kopií než The Last of Us Part 2 nebo Ghost of Tsushima.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales je nyní dostupný pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5 - obsahuje české titulky. A pokud stále přemýšlíte, jestli si hra zaslouží váš volný čas, můžete se podívat na naši recenzi, která vám snad pomůže s rozhodováním.