Euro Truck Simulator 2 obdržel novou bezplatnou aktualizaci, která opravuje chyby, ladí hru a vylepšuje město Calais, včetně známého přístavu na severu Francie.

Patch 1.39 je dostupný pro všechny majitele hry Euro Truck Simulator 2. Kromě opravy chyb a různých menších vylepšení se vývojáři zaměřili na redesign launchpadu. Ten je přípravou půdy pro budoucí novinky a funkce, které české studio SCS Software do svých her plánuje. Důležitou novinkou je obecné nastavení bez nutnosti znovu hru načíst.

Jednou z větších novinek jsou vylepšené podvalníky a návěsy. Ty jsou rozděleny na krátké a prodloužené. Měly by být od základu přepracovány, můžete si je koupit, přizpůsobit a využívat je při různých těžkých a nadměrných zakázkách, včetně těch z dodatečných balíčků High Power Cargo a Heavy Cargo. Co se úprav týče, můžete měnit barvu, zadní nárazník, značky, světla, rampy, bočnice, majáky a další věci.

Přesouváme se na druhou větší novinku. Tou je vylepšené město Calais na severu Francie, včetně stejnojmenného přístavu, který je čtvrtým největším přístavem ve Francii. Tým se Calais detailně věnoval a postaral se o to, aby oblast působila realisticky.

Euro Truck Simulator 2 vyšel před osmi lety na počítače a obsahuje české titulky. SCS Software kromě bezplatných úprav pracují také na rozšíření mapy. Tentokrát dojde na Pyrenejský poloostrov, který možná stihne vyjít do konce letošního roku. Mezitím se můžete podívat na novou galerii ukazující slavné památky a místa ve Španělsku a Portugalsku.