PlayStation 5 může dostat na start velmi silný titul. Jak se zdá, tak ke koupi nové generace konzole od Sony nemusí lákat pouze Spider-Man: Miles Morales, nýbrž také remake Demon's Souls. Nasvědčuje tomu udělený věkový rating v Jižní Koreji. K věkové klasifikaci dochází pár měsíců před vydáním, kdy je hra blízko ke konci vývoje. Ratingové agentuře je totiž produkt předkládán s veškerým obsahem.

V současné době od Sony víme, že s PlayStation 5 vyjde Spider-Man: Miles Morales. Spekulace tvrdí, že exkluzivit bude mít konzole více, tak uvidíme, zda mezi nimi bude remake Demon's Souls.

Připomeňme, že Spider-Man: Miles Morales obdržel rating před několika týdny, konkrétně začátkem tohoto měsíce.

Remake Demon's Souls připravuje studio Bluepoint Games, které je podepsáno za předělávkou Shadow of the Colossus nebo Uncharted: The Nathan Drake Collection. Remake kultovního hardcore RPG od FromSoftware má být jejich dosud největším projektem.

S hrami pro PS5 jsme se seznámili před dvěma měsíci v rámci prezentace The Future of Gaming. Sony kromě výše zmíněných titulů ukázala Horizon: Forbidden West, Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal, Destruction AllStars nebo Sackboy: A Big Adventure.

Na jakou hru se nejvíce těšíte?