Dnes vychází dvě nové hry, na Nintendo Switch dorazil exkluzivně akční RPG titul Xenoblade Chronicles 3, zatímco na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch se podívalo taktické RPG nesoucí název Digimon Survive.

V Xenoblade Chronicles 3 se můžeme těšit na velkolepý příběh, jehož ústředním tématem je život. Hra také nabízí ideální odrazový můstek pro nováčky, kteří se chtějí nechat pohltit obrovským RPG světem s dynamickými postavami, bohatým příběhem a dobrodružstvím epického rozsahu.

Aionios, svět hry Xenoblade Chronicles 3, je kulisou nekonečného konfliktu mezi dvěma znepřátelenými národy: Keves a Agnus. Díky náhodnému setkání se skupina šesti vojáků pocházejících z obou znepřátelených světů, rozhodne zapomenout na vzájemné rozdíly a spolupracovat na odhalení nové hrozby – mnohem větší, než jakou je jejich neustálý boj. Hráči se mohou připojit k Noahovi, Mio a jejich přátelům a budou cestovat impozantní krajinou, bojovat s divokými tvory, a hlavně se pokusí přerušit nekonečný koloběh násilí, který spoutává jejich domoviny.

Stejně jako v předchozích hrách Xenoblade Chronicles začínají bitvy střetem s nepřáteli přímo v terénu. Hráči mohou ovládat Noahovu šestičlennou družinu a v průběhu dobrodružství se setkávají s dalšími postavami, které se mohou k výpravě připojit jako podpůrné postavy. Každý bojovník má v bitvě svou vlastní roli, což umožňuje rozmanité strategie. Jejich třída ovlivňuje způsob, jakým postavy bojují, a k vítězství jim pomohou mocné schopnosti, zvané Arts.

To Digimon Survive zavede hráče do tajemného světa plného nebezpečných příšer a smrtících bitev, které prověří jejich schopnost přežít. Hráči vstoupí do role hlavního hrdiny Takumy Momozuky, budou mít možnost přímo ovlivnit výsledek svého dobrodružství, včetně toho, jak se jejich Digimon vyvíjí, jak se spojují s NPC a mnoho dalšího.