Vydání survival hororu The Chant připomíná kratší trailer. Tady na vás čeká Jess, jež musí přežít na odlehlém ostrově a uniknout psychedelickým hrůzám z jiné dimenze. Přitom budete vyrábět potřebné nástroje, pracovat se skupinou postav a rozplétat složitou historii ostrova.

Hra je dostupná pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Společnosti KT Racing a Nacon připomínají, že dnes na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One vychází WRC Generations. Na Nintendo Switch se hra dostane později.

Tisková zpráva láká na nejobsáhlejší rallye závody v historii, hybridní vozy a kompetitivní Leagues mód. Recenzí zatím moc není, ale například od GamingBoltu hra obdržela 7/10 s tím, že závody postrádají hloubku a uhlazenost jiných simulačních titulů. Přesto jde o zábavné završení posledních WRC od těchto autorů. Příští rok se licence stěhuje do Codemasters. KT Racing ale s rallye závody nehodlají skončit.

Multiplayerová akce Destroy All Humans! - Clone Carnage, která se od května prodávala za 13 eur, je nyní free-to-play na PC a Xboxu One, zatímco na PlayStation 4 stojí 7 Kč (20 centů). Hra nabízí čtyři režimy (Rampage, Armageddon, Race a Abduction) podporující až čtyři hráče a vybírat můžeme mezi šesticí map. Potěší rozdělená obrazovka pro dva hráče.

„Prožijte příběh klasické mimozemské invaze ze strany padouchů, ničte lidi pomocí psychických sil a unikátních zbraní, jako je anální sonda, unášejte a ovládejte ubohé lidi, abyste pronikli do jejich křehké demokracie, a srovnejte jejich primitivní města se zemí pomocí létajícího talíře,“ uvádí tisková zpráva.