Poněkud zapomenutý akční RPG titul GreedFall z roku 2019 se připomíná vydáním Gold edice a příběhovým rozšířením The De Vespe Conspiracy se zcela novým dobrodružstvím v neprobádaných končinách tajemného a magického ostrova Teer Fradee. Na hráče na tomto místě čekají noví nepřátelé, další vybavení a zvratový příběh.

„Projděte sítí intrik, manipulací a tajemství a rozplétejte nekalé spiknutí, které ohrožuje rovnováhu moci. Prozkoumejte dosud neobjevenou oblast ostrova, bojujte s podivnými novými bestiemi a postavte se nové zlotřilé nepřátelské frakci v honbě za odhalením pravdy,“ píše se v popisku expanze The de Vespe Conspiracy.

Přečtěte si také: Přes osm minut dlouhý trailer představuje český RPG titul The Last Oricru

Studio Spiders současně připravilo vylepšenou grafiku s nativním rozlišení 4K UHD pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Tyto verze se pochlubí také rychlejším načítáním a celkově lepším výkonem. V režimu výkonu hru na next-gen konzolích rozběhnete při 60 snímcích za sekundu.

GreedFall: Gold Edition vychází dnes, 30. 6. 2021, na PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One a PC. Ve fyzické verzi Gold Edition ještě najdete tři pohlednice, oboustranný plakát a samolepky.

Pokud máte GreedFall ve verzi pro PS4 nebo Xbox One, tak si můžete stáhnout upgrade bezplatně. Jen pozor, nevztahuje se na verzi hry, kterou jste na PS4 získali v rámci předplatného PlayStation Plus. To je poněkud zvláštní překvapení.

Expanze The De Vespe Conspiracy se prodává samostatně za 6,99 eur na Steamu, 185 Kč na PlayStation Store a 187 Kč na Xbox Store.