Společnosti Devolver Digital a Flying Wild Hog konečně potvrdily datum vydání Shadow Warrior 3. Akce vyjde 1. 3. letošního roku na PC, Xbox One a PlayStation 4. Hratelná bude také na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S prostřednictvím zpětné kompatibility.

Datum vydání bylo potvrzeno skrz vtipný a zároveň brutální trailer. Jak vidno, Shadow Warrior 3 se drží v zajetých kolejích série a nabídne přesně to, co hráči od této značky chtějí. Vývojáři zároveň využili příležitosti a snaží se nalákat k předobjednávkám. Bonusem je chapadlovitý skin Koromodako Katana. V případě konzolových verzí se můžete těšit ještě na dva dárky v podobě předchozích dílů série Shadow Warrior. Dobrou zprávou je, že s hraním jedničky a dvojky můžete začít už nyní.

Možná se tímto způsobem chce polské studio omluvit za odklad v roce 2021, což mimochodem kysele komentoval hlavní hrdina Lo Wang v novém traileru.

Shadow Warrior 3 se odehrává hned po konci druhého dílu, Wang a jeho nemesis Orochi Zilla se vydávají na výpravu za drakem. Opravdu, opravdu velkým drakem, jenž upoutá pozornost ve videu. Jejich cesta zahrnuje řadu podivných událostí a soubojů s nebezpečnými protivníky, naštěstí má Wang vždy u sebe věrnou katanu, hák a spoustu zbraní.