Přes dvě minuty dlouhý trailer nás seznamuje s hlavním hrdiny hororu House of Ashes, který se řadí do The Dark Pictures Anthology od studia Supermassive Games. Tvůrci Until Dawn svou novou značku tentokrát směrují do Iráku roku 2003.

Přežijí hlavních hrdinů bude záviset na rozhodnutích, která během dobrodružství učiníte. Kdo přežije? Bude to Rachel, Eric, Nick, Jason nebo Salim? To se dozvíte až při hraní. Mezitím se s nimi můžete seznámit, stejně tak s jejich herci. Ti odvedli skvělou práci.

Ve stínu pohoří Zagros se vojenská jednotka střetne s iráckými silami. Výsledkem této bitvy je seismický otřes, který způsobí, že se obě strany propadnou do zasypaných ruin sumerského chrámu. Komunikace s povrchem je přerušena a protagonisté jsou uvězněni v děsivém podsvětí, ze kterého musí uniknout, aniž by ve stínech probudili něco pradávného a zlého. A vyhnout se tak možnosti stát se kořistí.

Jak už to bývá, temnou hrozbu probudí a čelí těžkým rozhodnutím. Budou upřednostňovat vlastní přežití nad ostatními, nebo odloží své obavy, aby se společně postavili příšerám z podsvětí?

Ponoříte se do světa, v němž osud hlavních hrdinů spočívá ve vašich rukou a jejich přežití závisí na vašich rozhodnutích. Každé rozhodnutí může mít strašlivé a hrůzné následky.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes vyjde 22. 10. 2021 pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.