Pár dní zpátky samotný Crytek na svém Twitteru naznačoval, že se chystá něco s jejich slavnou herní trilogií Crysis. Podle všeho se mělo jednat o remaster druhého dílu série. Ovšem Crytek se rozhodl nijak nemeškat a rovnou vypustí do světa i remaster třetího dílu. O čemž informoval na své webové stránce a také prostřednictvím teaser traileru.

Těšit se tak můžeme na Crysis Remastered Trilogy, která dorazí na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch již letos na podzim. S tím, že na konzolích nové generace by vše mělo běžet mnohem plynuleji.

Hru půjde zakoupit buďto jako kompletní trilogii nebo si budete moci pořídit jednotlivé díly zvlášť. Crytek na remasteru své trilogie spolupracuje se společností Sabre Interactive, která by měla zaručit správnou optimalizaci na konzolích i PC.

„S potěšením vám oznamujeme, že se tyto ikonické hry Crysis vracejí v jednom balíčku remasterované pro novou generaci hardwaru,“ uvedl vedoucí projektu Steffen Halbig Každá hra je vylepšena tak, aby vypadala a hrála se krásně na dnešních platformách a přináší nejlepší zážitek z Crysis jak pro nováčky v naší klasické franšíze, tak pro hráče, kteří si přejí znovu prožít tohle dobrodružství.“

Remaster trilogie vám umožní si znovu prožít příběh Crysis od úplného začátku až do jeho epického finále. V prvním díle zavítáte na severokorejské ostrovy, zatímco druhý díl vás zavede do New Yorku. Vaším hlavním úkolem je zastavit smrtelný virus a v posledním díle se pustíte na odplatnou misi. V rámci ní se pokusíte odhalit pravdu stojící za C.E.L.L.