Včera nám Ubisoft v sedmiminutovém videu představil jednotlivé části Assassin's Creed Valhalla. Dnes se podobným způsobem můžete seznámit s Watch Dogs Legion. Vydavatel připravil pětiminutové vtipné video, které ukazuje vše, co o hackerské akci potřebujete vědět. K tomu potvrzuje, že ve futuristickém Londýně blízké budoucnosti, po brexitu, bude devět milionů hrdinů. Ano, v nových Watch Dogs bude možné rekrutovat do svých řad různé postavy s odlišnými dovednostmi, přednostmi a vybavením.

Ubisoft mluví o každém obyvateli Londýna, kterého ve hře uvidíte. Nejprve je ale nutné splnit úkol, v němž dotyčnému pomůžete. Jenom tak ho dokážete přesvědčit, aby se k vám přidal.

Přečtěte si také: Co všechno nás čeká v Assassin's Creed Valhalla ukazuje nový trailer

Osobně jsem zvědav, jak při takových možnostech bude fungovat příběh. V prvních Watch Dogs byl dobrý, ve druhém díle se malinko vytratil a hráči měli problém sblížit se s hlavním hrdinou. Tak uvidíme, jak na tom bude Legion. Hra vychází 29. 10. na PC, PS4 a Xbox One. S vydáním next-gen konzolí dojde i na verze pro Xbox Series X/S a PlayStation 5. Majitelé verzí pro současnou generaci konzolí dostanou upgrade zdarma.