Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft v roce 2019 přestala všechny své nové hry přidávat na Steam. Místo největší počítačové platformy se rozhodla vsadit na svůj Uplay (dnes Ubisoft Connect) a Epic Games Store. To by se ale v dohledné době mohlo změnit. Objevují se totiž první náznaky.

Tím náznakem je přidání podpory PC klienta Ubisoft Connect na Steam, což naznačuje hlubší integraci mezi oběma službami. Je tady tedy naděje, že by se na Steamu mohly objevit nejnovější tituly Ubisoftu v čele s Far Cry 6, Assassin's Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion, Immortals: Fenyx Rising a Tom Clancy's The Division 2.

V poslední době se na Steamu objevily hry od Electronic Arts a platformu od Valve začal využívat i Microsoft. Společnost Ubisoft prozatím nevydala žádné prohlášení.

Ubisoft má ve vývoji mimo jiné Tom Clancy's Rainbow Six Extraction (20. 1. 2022), Avatar: Frontiers of Pandora, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Roller Champions, The Division Heartland, Beyond Good and Evil 2, Skull & Bones, The Settlers, Ghost Recon Frontline, Tom Clancy's XDefiant a pracuje také na tajemné akci ze světa Star Wars.