Nával adrenalinu z extrémních sportů a překonávání všemožných překážek není jediným lákadlem Riders Republic. Vývojáři z Ubisoftu připravují nepřeberné množství možností pro úpravu avatara hráče a jeho vybavení. Svému virtuálnímu já budete moci vytvořit vlastní styl a udělat z něho kupříkladu okázalou borkyni s hlavou králíka, případně s kachním zobákem. Méně ztřeštěné povahy si mohou vybrat nejrůznější trička, kalhoty, mikiny, botasky, čepice, bundy, vesty a další drobnosti.

Tvůrci myslí také na vaše kola a další vybavení. Ať už uděláte cokoliv, nebude to mít vliv na aerodynamiku. Na to se tady nehraje.

Riders Republic nabídne pět extrémních sportů. Budete jezdit na kole, lyžovat, létat ve wingsuitu, dělat šílené kousky ve vzduchu s raketovými křídly nebo nandáte snowboard a ukážete všem jaké triky umíte. Kromě singleplayeru sází hra na multiplayer a masivní závody, kterých se na PC a konzolích nové generace zúčastní více než 50 hráčů.

Riders Republic vyjdou 28. 10. 2021 na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC (prostřednictvím Epic Games Store, Ubisoft Store a Ubisoftu+), Stadia a Amazon Luna.