PlayStation Showcase odhalil první trailer z Tiny Tina’s Wonderlands, kde Zemi sice vládne hrozivý Dračí pán, ale to neznamená, že v mysli malé Tiny je všechno temné a chmurné. Ba naopak, naše průvodkyně je sice malá, ale její představivost je mnohonásobně větší a hlavně nepředvídatelná. Přesně podle toho bude vaše cesta tímto neuvěřitelným světem vypadat.

V nové ukázce můžeme vidět doopravdy velký chaos. Všude barvy, šílené příšery, magie a rozličné zbraně, které mají zničující dopad na vše, co vám přijde do cesty. K vidění byli například šílení fialoví kostlivci, žraloci chodící po souši a chybět nemohou ani kolosální nepřátelé, kteří nám dají určitě zabrat.

Ve hře od tvůrců Borderlands se samozřejmě dočkáme i klasického stromu dovedností, devastujících magických kouzel, zbraní na blízko, šílených pistolí a speciálních útoků pro frenetický souboj z prvního pohledu.

Zároveň během několika snímků skrze ukázku nám bylo poodhaleno i doopravdy šílené prostředí, ve kterém jako by zmizely veškeré hranice představivosti a ty nejdivočejší sny se staly realitou. Od lokací plného houbiček jako mrakodrapy přes tajemné pevnosti, živé pobřeží až po obrovskou plechovku uprostřed lesa. Hra vás ale nebude nutit proběhnout vše naráz, k dispozici tady bude Overwold, který bude sloužit jako lobby pro průzkum už odemčených úrovní.

Čeho se ještě v tomto titulu dočkáte, bude možnost vytvořit si hrdinu k obrazu svému. K dispozici jsou různé třídy a možnost je kombinovat. K tomuto kombinování bude ještě na výběr ze šesti dovednostních stromů pro postavu, kdy každé rozhodnutí znamená jinou zajímavou schopnost. Celou hru bude možno odehrát buďto sám, nebo společně v partičce až tří lidí. Zajímavostí je, že záleží čistě na vás, jak veškeří hráči budou vypadat a zvuky si můžete nastavit tak, aby lahodily vám.

Tiny Tina's Wonderlands vychází celosvětově 25. 3. 2022 na obě generace konzolí PlayStation a Xbox, stejně tak na PC.