Z očekávané PlayStation exkluzivity Horizon Forbidden West tady máme další video. Po včerejším příběhovém traileru, který byl obohacen o české titulky, se dnes seznámíme s herci. A to prostřednictvím téměř osmiminutového video, které kombinuje gameplay záběry s ukázkami ze zákulisí, včetně dabingu.

  • Aloy – hlavní hrdinku hraje/dabuje Ashly Burch
  • Sylens – spojence, ale i nepřítele Aloy hraje/dabuje Lance Reddick
  • Varl – starého spojence Aloy hraje/dabuje John MacMillan
  • Erend – starého spojence Aloy hraje/dabuje John Hopkins
  • Kotallo – nového spojence Aloy hraje/dabuje Noshir Dalal
  • Tilda – tajemnou postavu hraje/dabuje Carrie-Anne Moss

Jedním z nejdůležitějších a nejznámějších jmen na seznamu je Carrie-Anne Moss, kterou známe jako Trinity z filmů Matrix. Ve videu nahoře ale představena není, a to z důvodu, že hraje tajemnou postavu. O té zatím vývojáři nechtějí nic prozradit.

V seznamu schází Angela Bassett v roli Regally. Herečka je známá také díky roli T'Challovy matky ve filmu Black Panther. Regalla bude jedním z Aloyiných protivníků: je popisována jako smrtící a odhodlaná bojovnice. Chce ukončit vládu Carji.

Ashly Burch se podílela nejen na Horizon Zero Dawn, ale také na Marvel's Avengers, The Last of Us 2, Borderlands 3 nebo Life is Strange. Lance Reddick má na kontě seriál John Wick, Horizon Zero Dawn či Destiny. Noshir Dalal je podepsán pod Gears Tactics, Uncharted 4 a Cyberpunk 2077. John Macmillan u Temný rytíř povstal, World War Z a Horizon Zero Dawn. A John Hopkins u Alenka v říši divů, Anthem a Horizon Zero Dawn.

Jak vidíte, Guerrilla Games vsadili na známá jména. Oproti předešlému dílu se můžeme těšit na kvalitnější filmové scény, které mají mít mnohem propracovanější výrazy obličejů.

Horizon Forbidden West vyjde 18. 2. 2022 s českými titulky na PlayStation 5 a PlayStation 4.