Kapitán Amerika v taktické akci Midnight Suns od tvůrců XCOMu, představení hrdinů ve strategii The Valiant, nová sezóna a bezplatný víkend v The Crew 2, Bright Memory: Infinite míří na konzole a oznámení old-school plošinovky Frogun.

Taktická real-time strategie The Valiant (PC, PlayStation a Xbox) od vývojářů Sudden Strike a S.W.I.N.E. předvádí společníky templářského velitele. Ten povede své bratry na různé mise v Evropě a na Blízkém východě v alternativní vizi 13. století.

Hlavním hrdinou je bývalý křižák, jenž už 15 let nevzal do ruky meč a vede poklidný život. Tato idyla je však narušena, protože jeho přítel našel úlomek hole, která má poskytnout mocnou sílu. Rozhodne se najít druhou část artefaktu, aby ovládnul svět. Vy ho musíte zastavit.

Krátký trailer nás seznamuje s Kapitánem Amerikou, který se jako první Avenger připojuje k Midnight Suns (PC, PlayStation a Xbox), aby bojoval proti Lilith a jejím silám.

V popisu traileru vývojáři zdůrazňují, že se Kapitán Amerika nikdy nevyhýbá boji, bez ohledu na to, zda čelí silám Hydry nebo děsivým démonickým stvůrám.

First-person střílečka Bright Memory: Infinite si to 21. 7. tohoto roku zamíří na PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch, oznámily společnosti PLAYISM a FYQD-Studio a přidaly trailer. Hra v listopadu 2021 dorazila na PC.

The Crew 2 (PC, PlayStation a Xbox) spouští první epizodu šesté sezóny. Epizoda se jmenuje Dominion Forsberg a zahrnuje spolupráci s trojnásobným mistrem světa v driftu Chrisem Forsbergem, přidává šest nových hřišť, na kterých budou každé dva týdny přibývat nové události, a přináší řadu vylepšení.

Kromě toho si na Xboxu Series X a PlayStationu 5 můžete The Crew zahrát při 60 snímcích za sekundu.

Pokud jste The Crew 2 ještě nehráli, tak právě probíhá bezplatný víkend na všech platformách. Open-world závody můžete zkoušet od 7. do 13. 7.

2. 8. pro PC, PlayStation, Xbox a Switch vyjde plošinovka Frogun, která chce zapůsobit svým old-school stylem. Na hráče čeká průzkum barevných úrovních plných křupavých pixelových ruin, mrazivých sněhových čepic a žhavých lávových bažin v moderním podání klasické estetiky 3D plošinovek z 90. let.