Nestačil vám ranní příděl trailerů a gameplay záběrů? Tak právě pro vás máme pokračování: FIFA 22 se pochlubila novým gameplay trailerem, který vyzdvihuje novou technologii pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a Google Stadia. Tales of Arise ukázalo ohromující svět a vedlejší aktivity: budete rybařit, vařit i farmařit.

Pokračujeme King's Bounty 2. Společnost 1C přináší šestiminutový gameplay trailer, v němž můžete vidět průzkum, boj i části příběhu. Tady se sluší dodat, že si nástupce legendárního tahového RPG budete moci zahrát od 24. 8. s českými titulky na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Ikonický vůz Aston Martin DB5 přímo od Jamese Bonda přichází do Rocket League. Dostupný je od dnešního dne za 1100 kreditů. Připomenulo se také dobrodružství Eldest Souls, které dnes vychází na PC, obě generace konzolí PlayStation a Xbox, stejně tak na Nintendo Switch. Nenechte se ale zmást, jde o rychlou a brutálně náročnou hru ve stylu „boss-rush“.

Poslední video může naštvat spoustu fanoušků. Místo plnohodnotného návratu se totiž Contra dočkala pouze mobilní hry pro Android a iOS. Taky byste chtěli pořádný díl této střílečky?