Plnohodnotné představení World War Z: Aftermath, vydání Chernobylite na PC, Stoletá válka v Age of Empires 4, připomenutí The Forgotten City a další videa v dnešním přehledu.

Čtvrteční ráno je u Indiana ve znamení nových videí a trailerů. Podíváme se na plnohodnotné představení World War Z: Aftermath s novým obsahem. Kooperativní zombie střílečka na motivy filmu od Paramount Pictures obdrží first-person pohled, nové lokace, nový bojový systém zblízka, nové zbraně a další novinky. Těšit se můžete během letošního podzimu pro PC, PS4 a Xbox One. Vylepšení pro next-gen až v příštím roce. Více o hře jsme psali zde.

Pokračujeme vydáním PC verze akčního survival hororu Chernobylite. Zahraniční magazíny výlet do černobylské jaderné elektrárny veskrze chválí, ale všímají si zjednodušených mechanik, repetitivních misí i horší umělé inteligenci. Na PS4 a Xbox One hra dorazí až 7. 9. a na PS5 a Xbox Series X/S až koncem roku.

Přečtěte si také: Vývojářský deník Stalkera 2 odhaluje další detaily

Pokračujeme real-time strategií Age of Empires 4. Ta se zaměřila na jednu z kampaní, kterou si ve hře budete moci užít, Stoletá válka, v níž budete moci získat Francii zpět jako Johanka z Arku. Prý bude na vás, jak tahle válka skončí.

Připomeneme si také vydání The Forgotten City, které je dostupné pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Na Nintendo Switch se akční RPG dostane v Q3 2021. Dále tady máme novou sezónu pro Hitmana 3, PvP mód do Hood: Outlaws & Legends a vydání sci-fi hororu Observer System Redux pro PS4 a Xbox One.

Přečtěte si také: Age of Empires 4 nabídne osm civilizací a čtyři historické kampaně