Dnešní souhrn začínáme vydáním prvního velkého rozšíření postapokalyptické budovatelské strategie Surviving the Aftermath. New Alliances stojí 14,99€ (370 Kč) a zaměřuje se na nalezení spojenců, boje proti společným nepřátelům a sjednocení pustiny. Seznámíte se s různorodými společnostmi a budete jim pomáhat s jejich požadavky, abyste si vysloužili jejich loajalitu a vylepšili svou kolonii o více než 12 nových budov.

Zítra je důležitý den pro Fall Guys: Ultimate Knockout. Nevšední hra se mění na free-to-play, odstartuje její první sezóna a zároveň vyjde na Nintendo Switch a konzole Xbox. Nová sezóna znamená nové výzvy, odměny, události a lokace.

Vtipný filmový trailer oznámil datum vydání LEGO Brawls. Po třech letech exkluzivity v Apple Arcade se tahle arkádová bojovka rozšíří na počítače, poslední dvě generace PlayStationu a Xboxu, stejně tak se dostane na Nintendo Switch. Čekají na vás bitvy 4 na 4, stejně tak každý proti každému.

Pokud máte doma mladšího hráče, tak se mu může líbit také akční dobrodružství Zorro The Chronicles s bojovými a průzkumnými misemi, které jsou inspirované stejnojmenným televizním seriálem. Chraňte zranitelné a nevinné lidi před zlým generálem a jeho armádou. Nastolte spravedlnost ve španělské Kalifornii 19. století. Hra je dostupná na Xboxu One, Xboxu Series X|S, PS4, PlayStationu 5 a PC.