Hned dvakrát se o pozornost hlásí modrý ježek. Nejprve tady máme přes dvě minuty dlouhý trailer s komplexním představením Sonic Origins (od 1:20 do 2:55). To je kolekce oblíbených retro her Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles a Sonic CD. Kolekce vyjde už 23. 6. letošního roku na PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.

Ve stejném videu (9:30 až 9:54) najdete také gameplay záběry z akční plošinovky Sonic Frontiers. To má být prosím nová éra kultovního maskota společnosti Sega, která rychlíka zavede do otevřeného světa, už koncem letošního roku na PC, PlayStationu, Xboxu a Nintendu Switch. Fanoušci ale moc nadšeni nejsou.

V čase (8:58 až 9:08) se můžete ještě seznámit se Sonic Frontier: Prologue Preview, což je nový animovaný speciál s Knucklesem, odehrává se před události ve hře.

Pokračujeme third-persin akcí Evil West, kde budeme lovit upíry a další monstra. Vyjde už 20. 9. letošního roku a bude mít české titulky na PC i posledních dvou generací konzolí PlayStation a Xbox. Boj vypadá hodně brutálně.

Dále tady máme off-road závody MX vs ATV Legends, které už klepou na dveře, připomenutí Switch exkluzivity Xenoblade Chronicles 3 (29. 7.) a nové rozšíření pro Hearts of Iron 4. Grand strategie se ještě letos dočká expanze By Blood Alone s možností navrhnout vlastní válečná letadla. Zároveň potěší fanoušky alternativní historie se svými stromy zaměřenými na Itálii, Etiopii a neutrální Švýcarsko.