I během tohoto týdne spatřila světlo světa řada videí z herního světa, kterým jsme se z různých důvodů nevěnovali v samostatných článcích, pojďme si je tedy přiblížit nyní.

Jako první tu máme představení dalšího prehistorického tvora, s nímž se setkáme v budovatelské strategii Jurassic World Evolution 2. Tentokrát dostal prostor létající ještěr zvaný Dimorphodon, charakteristický především velkou hlavou s masivní tlamou. Nejen s touhle potvorou se máme osobně setkat v pokračování Jurassic World Evolution ještě do konce letošního roku.

V tomto týdnu odstartovala v battle royale Apex Legends další sezóna, což znamená také další Batle Pass. Jeho obsah přibližuje vlastní trailer, v němž můžeme vidět různé kosmetické odměny, stejně jako změny na herní mapě a nového hratelného hrdinu jménem Seer.

Přečtěte si také: Videa: Marvel’s Guardians of the Galaxy a Sonic Colors: Ultimate

Nestává se často, aby vývojáři z Bethesdy Game Studios lákali na nové předměty a kusy výbavy, které si můžete zakoupit v Atomic Shopu ve Falloutu 76, prostřednictvím videa. Tentokrát ho tu ale máme, přičemž se u komunity nesetkalo s kdovíjak vřelým přijetím. Důvodem je skutečnost, že video láká na novinky umožňující vybudovat si ve vašem C.A.M.P.u vlastní vodní park. Nechybí tobogán, plavky a další nezbytné potřeby, na čemž by normálně nebylo nic zvláštního. Letní aktualizace koneckonců najdeme v řadě her. Problém je, že otázka čistoty a použitelnosti vody v postapokalyptickém světě je vcelku problematická a někteří fanoušci vnímají nový obsah jako další důkaz toho, že Bethesda nakládá s reáliemi Falloutu dost svévolně.

Další týden, další ukázka z české retro střílečky HROT. Spytihněv tentokrát na Twitteru ukázal funkční varhany, s nimiž není problém zahrát třeba hudbu ze série DOOM. Hráči ale nepochybně přijdou i na další způsoby, jak tuhle novinku využít.

Během týdne se zaklínačská karetní hra Gwent: The Witcher Card Game dočkala hned dvou rozšíření. Jednak tu máme druhou část právě probíhající expanze Price of Power, která přináší zejména nové karty pro všechny frakce, hrst kosmetických předmětů a samozřejmě řadu čerstvých bugů, což je v případě Gwentu tradice. Třetí a poslední část expanze dorazí letos v říjnu/októbri.

Druhým rozšířením je pak zcela nová Journey, tedy obdoba Battle Passu, kterou doprovází nový příběh v textové podobě. Každý týden se ve hře objeví další část tohoto příběhu, přičemž se dá očekávat, že po skončení Journey bude kompletní text k dispozici každému zájemci na oficiálním webu hry. Část expanze i Journey se každopádně tematicky zaměřuje na vzpouru na ostrově Thanedd, kterou můžete znát z knihy Zaklínač: Čas opovržení od Andrzeje Sapkowského.