Fanoušci série Forza Horizon už dlouho volají po tom, aby se vývojáři inspirovali u Rychle a zběsile: Tokijská jízda. Podle nejnovějších spekulací se jim přání může splnit. Na internetu se objevila mapa z údajné Forzy Horizon 5. Pokud je pravdivá, tak se hráči podívají do Japonska.

Historie obrázků je poměrně komplikovaná. Podle Redditu byly rozmazané fotografie mapy pořízeny během Microsoft Developer Conference 2020. To je speciální událost pro omezenou skupinu vývojářů. Obrázky se poté objevily na podstránce Forzy Horizon fóra Reddit, kde je moderátoři během několika hodin odstranili. Poté se objevily na oficiálním Discord kanálu Forzy, kde vydržely jen několik sekund, což má vypovídat o jejich autentičnosti.

Přečtěte si také: Forza Horizon 4: Vydání na Steamu a rozšíření Hot Wheels

„Pokud je mi známo, nejedná se o fotografie finální verze mapy, ale o dočasnou grafiku světa. Tvar mapy by měl zůstat stejný,“ uvedl jeden uživatel Redditu s tím, že hra má být brzy představena. To by se shodovalo s dřívějšími neoficiální informacemi, že nás letos čeká Forza Horizon 5, zatímco nová Forza Motorsport (restart značky) má vyjít později.

Z dostupných obrázků se hráčům povedlo vypočítat, že velikost mapy Japonska je přibližně 96 kilometrů čtverečních. Pro srovnání, Forza Horizon 4 má svět o rozloze 71 kilometrů čtverečních. O Asii se mluvilo už dříve, ale údajně se měli vývojáři po festivalech v Austrálii, jižní Evropě a americkém Coloradu rozhodnout pro Velkou Británii. Právě tam se odehrávala Forza Horizon 4. Tak co myslíte, dostane se na Japonsko tentokrát?