Komunitě se podařilo vyřešit kódové zprávy, které byly odeslány na e-mail hráčům. Výsledkem je, že společnosti Activision, Treyarch a Raven Software prodloužily veřejnou betu Call of Duty: Black Ops Cold War o 24 hodin. Na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One můžete hrát do úterý, 20. 10. 2020. Servery se vypnou v sedm hodin večer našeho času.

Veřejná beta Call of Duty: Black Ops Cold War podporuje cross-play mezi všemi třemi platformami, a kromě klasického týmového deathmatche (6v6) a Combined Arms (12 na 12) nabízí i multiplayerový režim Fireteam. Konkrétně jde sub-mód Dirty Bomb. V něm deset skupin po čtyřech hráčích na rozsáhlé mapě hledá balíčky s uranem. Balíčky jsou nutné pro odpálení bomb, které zahalí lokalitu radiací a zasažení hráči se budou hůře pohybovat, bude se jim déle regenerovat zdraví a když budou vystavěni radiaci příliš dlouho, tak nevyhnutelně zemřou. Naštěstí se mrtví hráči budou moci znovu objevit a zapojit se do akce.

Plná verze Call of Duty: Black Ops Cold War vyjde 13. 11. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra bude vylepšena pro PlayStation 5 a Xbox Series X. Více o betě v našich dojmech: