Gearbox Software zveřejnili nový trailer zaměřený na příběhové pozadí Godfallu, nové looter slasher rubačky, která vyjde v listopadu/novembri letošního roku výhradně na PC a PlayStation 5. Na hře pracují mimo jiné bývalí vývojáři Diabla.

Video je úvodním filmeček, které naznačuje, že budeme ve středu velkého konfliktu. Vidíme Macrose, bratra hlavního hrdiny, který se z nějakého neznámého důvodu rozhodl povolat armádu proti nám s cílem dobýt naše království. To se naštěstí nepovedlo, přesto ale Macros přežil a znovu se pokusí zabít svého bratra. Nám se díky tomu naskýtá možnost na velkolepý souboj pomocí zbraní a magie.

„Vydej se za dobrodružstvím v akční fantasy RPG hře z pohledu třetí osoby, ve které se v honbě za kořistí oblékneš do legendárních zbrojí, zapojíš do osobních soubojů a postavíš brutálním nepřátelům. Pokoř hrozivé armády, které se ti postaví, a čel náročným výzvám, které tě odmění impozantní kořistí,“ láká tisková zpráva.

Než se na video podíváte, připomínáme vám, že Godfall vyjde 12. 11. letošního roku na PC přes Epic Games Store a PlayStation 5.

Přečtěte si také: Godfall se ukazuje v novém traileru i se speciální edicí