Už jsou to téměř tři měsíce od poslední aktualizace Cyberpunku 2077. CD Projekt RED slíbil, že špatný technický stav hry postupně zlepší. Jak se zdá, chystá se příchod velkého patche. Ten by mohl vyřešit spoustu chyb a problémů.

Dataminer PricklyAssassin na Epic Games Store odhalil existenci nového patche. Má mít 38 GB. V současné době není známo, zda jde pouze o opravu chyb. Spekuluje se o novém obsahu. Nasvědčuje tomu podmínka, nová aktualizace bude povinná i pro offline hraní. Nicméně, to může být klidně jen z důvodu toho, že update přidá do hry systém pro správu budoucích DLC. Z Epicu totiž měly prý zmizet zástupné symboly pro DLC.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077: Matoucí reklamy způsobily zmatek ohledně dalšího patche

Jak to bude ukáže až čas. CD Projekt RED zatím nový patch neoznámil. Komunita vydání aktualizace očekává během dvou až tří týdnů. Údajně měly být stejné soubory objeveny také na Steamu a GOG.

Cyberpunk 2077 vyšel na PC, PlayStation 4, Xbox One a Google Stadia. Zejména konzole měly výrazný problém s výkonem a chybami. Na PS5 a Xboxu Series X/S si hru můžete zahrát v rámci zpětné kompatibility. Upgrade pro next-gen dorazí koncem roku.